Select Page

Love Next Door

Love Next Door

๐…๐ซ๐จ๐ฆ ๐๐ž๐ฐ ๐˜๐จ๐ซ๐ค ๐“๐ข๐ฆ๐ž๐ฌ ๐š๐ง๐ ๐”๐’๐€ ๐“๐จ๐๐š๐ฒ ๐›๐ž๐ฌ๐ญ๐ฌ๐ž๐ฅ๐ฅ๐ข๐ง๐  ๐š๐ฎ๐ญ๐ก๐จ๐ซ ๐‡๐ž๐ฅ๐ž๐ง๐š ๐‡๐ฎ๐ง๐ญ๐ข๐ง๐  ๐œ๐จ๐ฆ๐ž๐ฌ ๐š๐ง ๐ž๐ฏ๐จ๐œ๐š๐ญ๐ข๐ฏ๐ž ๐ฌ๐ฆ๐š๐ฅ๐ฅ-๐ญ๐จ๐ฐ๐ง ๐ซ๐จ๐ฆ๐š๐ง๐œ๐ž ๐š๐›๐จ๐ฎ๐ญ ๐Ÿ๐š๐ฆ๐ข๐ฅ๐ฒ ๐ฅ๐จ๐ฒ๐š๐ฅ๐ญ๐ฒ, ๐Ÿ๐ข๐ง๐๐ข๐ง๐  ๐จ๐ง๐ž๐ฌ๐ž๐ฅ๐Ÿ, ๐š๐ง๐ ๐Ÿ๐š๐ฅ๐ฅ๐ข๐ง๐  ๐ข๐ง ๐ฅ๐จ๐ฏ๐ž.

Get Your book:

When Dillion Stitch left her hometown, she had no intention of going back. But when her brother gets into trouble, Dillion reluctantly agrees to return home to take her place at the family business.

Being back in Pearl Lake after all these years feels familiar but also brings a few surprises. Sheโ€™s quick to notice that someone new has shown up at the cottage next door. Dillion gets more than an eyeful when she goes to check out the newcomer and meets Donovan โ€œVanโ€ Firestoneโ€”her beloved neighborโ€™s grandsonโ€”in all his unclothed glory.

Having gotten off to a rocky start, itโ€™s not long before they begin bickering with each other all over town. All that back-and-forth inevitably sparks an undeniable attraction. But Dillionโ€™s family has issues, Vanโ€™s family resents him, and neither Dillion nor Van feels truly at ease in the small town. For these Pearl Lake exiles, home isnโ€™t just where the heart isโ€”itโ€™s where things get complicated.

About The Author

Helena Hunting

NYT and USA Today Bestselling author, Helena Hunting lives outside of Toronto with her amazing family and her two awesome cats, who think the best place to sleep is her keyboard. Helena writes everything from contemporary romance with all the feels to romantic comedies that will have you laughing until you cry.

Book Release Dates

January 2022

MO
TU
WE
TH
FR
SA
SU
27
28
29
30
31
1
2
Events for January

1

No Events
Events for January

2

No Events
3
4
5
6
7
8
9
Events for January

3

No Events
Events for January

4

No Events
Events for January

5

No Events
Events for January

6

No Events
Events for January

7

No Events
Events for January

8

No Events
Events for January

9

No Events
10
11
12
13
14
15
16
Events for January

10

No Events
Events for January

11

No Events
Events for January

12

No Events
Events for January

13

No Events
Events for January

14

No Events
Events for January

15

No Events
Events for January

16

No Events
17
18
19
20
21
22
23
Events for January

17

No Events
Events for January

18

No Events
Events for January

19

No Events
Events for January

20

No Events
Events for January

21

No Events
Events for January

22

No Events
Events for January

23

No Events
24
25
26
27
28
29
30
Events for January

24

No Events
Events for January

25

No Events
Events for January

26

No Events
Events for January

27

No Events
Events for January

28

No Events
Events for January

29

No Events
Events for January

30

No Events
31
1
2
3
4
5
6
Events for January

31

No Events

Free for limited time:

Releases Aug 17 2021

Categories